Webdesign offertes vergelijken

Je wilt een mooie website laten maken. Je ontvangt meerdere webdesign offertes.. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het vergelijken?

offertes-vergelijken

Offertes, het vergelijken waard

Bij een offerte heb je wellicht de neiging om te kiezen voor de goedkoopste optie. Maar op het gebied van webdesign is het zeker de moeite waard om even de tijd te nemen om de verschillende offertes te vergelijken. Laat je niet leiden door de prijs, maar door de inhoud zoals ervaring, portfolio en beschikbare diensten van de verschillende webdesign bureaus.

De perfecte match

Doe altijd research naar het betreffende webdesign bureau. Ga op zoek naar de website en bekijk de projecten. Vaak staan de benodigde contactgegevens van het webdesign bureau ook aangegeven op de offerte zelf. Ben jij op zoek naar een zakelijke website met rustige kleurpatronen, maar zie je in het portfolio alleen maar websites met felle kleuren en zijn alle websites gericht op een jong publiek? En vind je verder geen bedrijven tussen de recente opdrachten? Dan weet je dat dit webdesign bureau niet de meest geschikt optie is voor jou.

Functies website

Maak van tevoren een lijstje van de functionaliteiten die jij absoluut op je website wilt hebben en geef dit door aan de webdesigner. Zo voorkom je dat jij straks betaalt voor functies op je websites die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.

Eigen inbreng webdesign

Ga ook na of je van tevoren zelf een duidelijk beeld het van jouw webdesign. Of heb je zelf al iets ontworpen? Overleg dit in ieder geval altijd met de webdesigner om tijd en extra kosten te besparen. Zij kunnen de gehele website voor je maken op basis van jouw wensen en eisen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat jij gericht ideeën aandraagt.

Prijs webdesign

Als je bij webdesign kijkt naar de totale prijs, krijg je te maken met eenmalig kosten en terugkerende kosten:

Heldere prijs

De eenmalige kosten noemen wij ook wel de ‘heldere prijs’. Dit bedrag betaal je pas wanneer het webdesign van je site is afgerond. In dit stadium krijg je niet te maken met extra of verborgen kosten.

Hosting, licentie en onderhoud

Wanneer alles is geregeld rondom het webdesign moet ook je website goed onderhouden worden. Denk hierbij aan het huren van je domeinnaam en het onderhoud zelf. Het kan voorkomen dat er een fout in de pagina sluipt, waardoor je website niet meer online is of andere fouten aangeeft. Een webdesigner kan ook deze ongemakken voor je oplossen. Deze kosten komen vaak in de vorm van een contract, zodat je voor bijvoorbeeld een periode van twee jaar gegarandeerd voorzien bent van professioneel onderhoud van jouw website.

Systeem

Teksten, foto’s en alle verdere inhoud voor een website moet in goede banen worden geleid door middel van beheer, de naam voor dit systeem noemen we ook wel een CMS. Heb je zelf wel eens een website gemaakt? Grote kans dat je bekend bent met het CMS WordPress. Wil je in de toekomst de website graag zelf onderhouden? Let hier dan goed op wanneer je een offerte hebt ontvangen van een webdesigner bureau.

Wanneer zij een voor jou totaal onbekend CMS gebruiken en de mogelijkheid voor uitleg is niet aanwezig, dan ben en blijf je afhankelijk van de webdesigner wanneer je nieuwe teksten en afbeeldingen wilt plaatsen op je website. Dit kan aardig oplopen in de kosten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden op het gebied van CMS. Onze webdesigners vertellen je er graag meer over.

webdesign-footer

Een vergelijker is rijker

Zoek je een webdesignbureau om een professionele website te laten maken? Wil je daarvoor een eerlijke prijs betalen? Vraag dan via deze website meerdere offertes aan door het formulier in te vullen. Door offertes te vergelijken vind je een betaalbaar en professioneel webdesign bureau die een effectieve en mooie website voor je maakt.

  • Meerdere offertes vergelijken
  • Professionele webdesigners
  • Uitsluitend erkende webdesign bureaus
  • Geld besparen op je nieuwe website
  • Transparant over de prijs
  • Vriendelijke helpdesk

Onze klanten aan het woord

Ik ben via deze website in contact gekomen met een kundig webdesign bureau. Ik heb een mooie website laten maken tegen een scherpe prijs. Binnen een week stond onze website online en…

review

Mevr. Frankhuizen uit Lemmer

Ik geef in de weekenden bootcamps. Voor mijn doelgroep wilde ik een nieuw webdesign laten ontwikkelen, Door het vergelijken van offertes heb ik nu een website die goed gevonden wordt, ik…

reviews

Dhr. Schakelaar uit Drachten

Vraag met 1 formulier meerdere offertes aan

Als je het formulier invult wordt je aanvraag naar meerdere webdesignbureaus gestuurd. Je kunt dan in alle rust de voorstellen vergelijken. Zo kan je honderden euro's besparen!