Houd je online data veilig

Tegenwoordig is het internet het belangrijkste wat we in ons leven hebben. We hebben foto’s en video’s, persoonlijke gegevens, agenda’s en documenten, die we allemaal bewaren op het wereldwijde web. Dat valt erg goed te gebruiken. Je weet tenslotte precies waar je iets in de cloud hebt staan. Je kan het lekker overzichtelijk houden zodat het makkelijk terug te vinden is.

Maar het komt met een groot nadeel. Het is niet alleen van jou. Alles wat je doet wordt geregistreerd op grote databases. Het gevaarlijke is dat hackers zich door de security van bedrijven heen kunnen wurmen om zo toch bij jouw gegevens te komen. Daarom is het een slim plan om te investeren in internet security. Je hebt er zelf puntje bij paaltje het meeste baat bij. Het is akelig om je tijdens het werken of tijdens je vrije tijd zorgen te maken of je gegevens niet uitgelekt worden. Het zijn tenslotte jouw gegevens en niemand anders zou daar toegang toe mogen hebben. Laat dus de cybersecurity-experts kijken naar jouw probleem om het eerstvolgende mogelijke probleem te voorkomen.

Veel mensen hebben gegevens die hen dierbaar zijn in de cloud staan. Hoe kan je nou zeker weten of jouw gegevens in de cloud wel veilig zijn. Je weet maar nooit wie er zomaar in je systeem weet binnen te dringen. Om gegevens in de cloud volledig veilig te stellen zet de webapplicatie monitoringsdienst van Rootsec jouw gegevens in een VPC (Virtual Private Cloud). Een virtual private cloud is een cloud waar jouw webapplicaties geïsoleerd worden zodat alleen legitieme gebruikers als jij zelf toegang hebben tot de gegevens. Als jij je zorgen maakt om jouw online veiligheid en je niet wilt dat jouw gegevens in de handen van kwaadwillenden vallen, laat Rootsec en zijn experts je helpen om een veilige cyber ervaring te hebben.